Landelijk atelierweekend op 26 en 27 juni

Op 26 en 27 juni gaan, tijdens de landelijke atelierdagen, de deuren van ateliers van verschillende kunstenaars open voor het publiek. Zo ook het atelier van Jacques Tange.

Tijdens uw bezoek zult u verrast worden door de diversiteit van de kunstwerken en gebruikte materialen. Tijdens de Landelijke open atelierdagen kunt u de galerie bezoeken waarbij u in gesprek gaan met kunstenaars en ook zijn er diverse activiteiten te doen. Alle kunstwerken zijn zowel te koop als te huur. U kunt ook bij ons terecht voor leuke kleine accessoires zoals kussens en tassen. Daarnaast zullen we ook wat werk van Carmen Brouwer (www.caarmain.nl) laten zien.

Graag verwelkomen wij u op 26 en 27 juli in Schiedam met een drankje!

Galerie en Art Studio Jacques Tange

Leave a comment