Art route Schiedam 30 juni – 4 juli 2021

Kunstroute Schiedam

Kunstliefhebbers kunnen hun hart ophalen in de oude historische binnenstad van Schiedam, op slechts circa 10 minuten afstand van Rotterdam centrum, Marconiplein en de Van Nellefabriek. Tijdens de Art route Schiedam – deel van Rotterdam Art Week –  kunt u via een rote van 5 kilometer kennismaken met  de culturele hoogtepunten van Schiedam.

De kunstroute Schiedam leidt door de oude binnenstad met haar monumentale museumkwartier, grachten, molens en het oude stadspark. Op de locaties is een gevarieerd en kwalitatief gevarieerd kunstaanbod te zien. Daarnaast vinden er verschillende optredens en activiteiten plaats.

Onder de te bezoeken locaties vallen het Stedelijk Museum Schiedam, de Ketelfabriek en natuurlijk Galerie Jacques Tange. 

Bezoek voor aanvullende informatie de website van openartexchange.

 

Leave a comment