Kunst kleurt de dagen en maakt het leven lichter. Kunst geeft energie. Kunst heeft bovendien een positief effect op de mentale gezondheid. En kunst is een prachtig medium om lastig te verwoorden emoties over te brengen. Een schilderij in huis of kantoor dat iets met je dóet, maakt je gelukkiger. Redenen genoeg om je hart voor kunst te openen. Oftewel: give your heart to art!

Give your heart to art is een hartenkreet, die in de vorm van een handgeschreven label op alle werken van Jacques Tange prijkt. Van schilderijen en tekeningen tot sculpturen en … tassen! Een goede tas is als een afrodisiacum. En wat maakt nu gelukkiger dan een tas met een kunstwerk van Jacques Tange? Of dat nu een unica is of een exemplaar uit onze nieuwe lijn Sjieke Sjopper®: leuker kán niet.  

Maar Give your heart to art is meer dan een label. Op dit moment werkt ons team achter de schermen hard aan de realisatie van een giftcard. Een giftcard waarmee je -uiteraard- kunst kunt kopen. Voor mensen die eens iets anders cadeau willen geven dan bubbels of bloemen. Een geschenk recht uit het hart: give your heart to art!